Ota yhteyttä

Meiltä saat yli sadan IT-asiantuntijan verkoston avuksi digitaalisiin hankkeisiisi. 

Ota yhteyttä Sakuun!

Saku Hautala

saku.hautala@qalmari.fi
Qalmari

Mikko Kivistö ANDERS

Mikko Kivistö

Anders

Otto Sunnari Sofokus

Otto Sunnari

Sofokus

Anu Peippo

VTT SenseWay

Ilkka Vuorio Ailea

Ilkka Vuorio

Ailea

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Anders on kestävän ohjelmistokehityksen asiantuntijayritys. Missiomme on luoda asiakkaillemme digitaalisesti kestäviä ratkaisuja, jotka teemme integroimalla, uudistamalla, uudelleen käyttämällä ja innovaatioilla. 

Qalmari on IT-konsultointiyritys, joka auttaa asiakkaita menestymään ihmislähtöisesti teknologiaa työkaluna käyttäen. Haastamme välillä ajattelemaan toisin, sillä teemme työtämme intohimosta – ja niin hyvin kuin itsellemme tekisimme.

Sofokus on sähköisen liiketoiminnan asiantuntijakonserni. Tarjoamme innovointi-, strategia- ja teknologiamuotoilun palveluita kasvuhakuisille organisaatioille. Sijoitamme alkuvaiheen kasvuyrityksiin ja kiihdytämme niiden kasvua.

VTT SenseWay kasvattaa asiakkaidensa kilpailuetua soveltamalla teknologioita uusiin käyttötarkoituksiin. Ydinosaamistamme on luoda ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat kehittää perinteisten tuotteidensa houkuttelevuutta digitaalisilla ominaisuuksilla.

Ailea on ohjelmistoautomaatioon, data-analytiikkaan ja datan visualisointiin erikoistunut Turkulainen IT-talo. Ailean asiantuntijat toteuttavat projektit asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvilla ratkaisuilla niin isoissa kuin pienimmissäkin projekteissa notkeasti, nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla.